Što i kako radimo

Što i kako radimo

Svaki naš projekt rezultira personaliziranim interijerom inspiriranim željama klijenta.

Uključujemo vas u proces uvažavajući vaše želje i smjernice u dizajniranju interijera. Prateći suvremene trendove, omogućavamo vam da vaš interijer bude upravo ono što želite: ugodan za boravak i atraktivan za oko.
Težimo izvrsnosti, stoga boje, materijale i stilove prilagođavamo vama kako bi vaš životni ili poslovni prostor bio odraz vaše osobnosti i stila, a da pritom zadrži sve kriterije funkcionalnosti, praktičnosti i kvalitete.
Svaki projekt prezentiramo realističnim 3D fotoprikazom kako bismo klijentu što jasnije predočili dizajnirani proizvod ili interijer sa svim materijalima, bojama i rasvjetom.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg razvojnog tima nalazimo najbolja rješenja te pripremamo svu potrebnu proizvodnu dokumentaciju.
Nudimo i kompletnu uslugu „ključ u ruke”: svu brigu od dizajna do projektiranja te same radove prepuštate našem timu stručnjaka koji će za vas odraditi sav posao.

Privatni objekti

Dom je mjesto koje nas čini sretnima i gdje se osjećamo ugodno i sigurno. Kako bi vaš životni prostor istovremeno bio funkcionalan te privlačan i ugodan, potrebno je pomno isplanirati svaki detalj. Poštujući želje klijenata, dizajniramo interijere u skladu sa svjetskim trendovima. Uzimamo u obzir sve elemente – od svjetla, rasporeda prostorija, boja i materijala pa do vašeg ukusa i budžeta – te vođeni njima dizajniramo, projektiramo te na kraju i opremamo životni prostor na vaše zadovoljstvo.

Hoteli i turistički objekti

Estetska i funkcionalna usklađenost hotela, apartmana ili kuće za odmor prilagođena potrebama i navikama gostiju jedan je od bitnih čimbenika koji turisti uzimaju u obzir pri odabiru destinacije za odmor. Gosti žele pobjeći od svakodnevnice, stoga biraju skladno uređen prostor originalnog dizajna i visoke kvalitete izvedbe. Vođeni tim kriterijima naši dizajneri posebnu pozornost pridaju svakom, pa i najsitnijem detalju u dizajniranju i projektiranju interijera kako bi vaš turistički objekt gostu pružio dašak luksuza uz udobnost i intimu doma.

Poslovni i ugostiteljski objekti

Svaki poslovni prostor trebao bi biti inspirativan i ugodan i za ljude koji u njemu rade i za kupce, tj. klijente koji se u njemu nalaze. Ovisno o svrsi prostora, veličina, izgled i položaj namještaja bitni su za samu ravnotežu prostora da bi on pružao osjećaj sigurnosti i povjerenja i vašim klijentima i vašim zaposlenicima. Vođeni tim smjernicama dizajniramo i projektiramo vaš poslovni objekt te ga prema vašim željama i opremamo po sistemu „ključ u ruke”.