Blog

Dobrodošli na naš blog!

Nadamo se da ćete prateći naš blog pronaći korisne informacije te ćete se ujedno i zabaviti čitajući svaki pojedini blog članak.

 • kuća ili stan
  14
  pro

  KUĆA ILI STAN?

  Vlastiti životni prostor svakako je nešto što priželjkuje svaka obitelj, bilo da je to kuća ili stan. Prostor koji će biti samo vaš, gdje se možete opustiti i uživati u svakodnevici bez obzira živite li u kući ili u stanu. Kod biranja između kuće ili stana, prvenstveno treba uzeti u obzir nekoliko faktora. Tu je pitanje KUĆA ILI STAN?

  Više
 • boja za spavaće sobe
  06
  stu

  KOJU BOJU ODABRATI ZA ZIDOVE SPAVAĆE SOBE?

  Kod odabira boja za spavaće sobe prvenstveno treba voditi računa o boji zidova. Kada jednom odredite boje za zidove spavaće sobe, ostalo uređenje poput namještaja, zavjesa i sitnih detalja posložit će se kao puzzle. Uzevši u obzir da boje itekako utječu na naše raspoloženje, donosimo vam prijedlog boja za zidove spavaće sobe uz koje je KOJU BOJU ODABRATI ZA ZIDOVE SPAVAĆE SOBE?

  Više
 • dizajn interijera
  18
  lis

  15 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALI ANGAŽIRATI STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA

  U nastavku pročitajte kako vam dizajner interijera može uštedjeti novac a i vrijeme i zašto je angažiranje studija za dizajn interijera pametna odluka. RAZLOG 1 – Ušteda novca Studio za dizajn interijera će vam uštedjeti novac jer znaju gdje i kako nabaviti potreban materijal, namještaj i opremu po povoljnijim cijenama a da ne zaostaje u 15 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALI ANGAŽIRATI STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA

  Više
 • jesen u domu
  06
  lis

  5 IDEJA ZA JESENSKE DEKORACIJE DOMA

  Kada je ukrašavanje doma u pitanju, savjetujemo dekoracijama pratiti godišnja doba. Jesen je, osim božićnih blagdana, savršena za ukrašavanje i dekoriranje vašeg životnog prostora. Unesete li dio prirode u vaše domove, jesenji mood bit će intenzivniji. No, volite li više kupovne jesenske dekoracije, slijedite svoj ukus i ukrasite svoj dom na svoj način. Ugođaj topline, 5 IDEJA ZA JESENSKE DEKORACIJE DOMA

  Više