dizajn interijera
18
lis

15 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALI ANGAŽIRATI STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA

U nastavku pročitajte kako vam dizajner interijera može uštedjeti novac a i vrijeme i zašto je angažiranje studija za dizajn interijera pametna odluka.

RAZLOG 1 - Ušteda novca

Studio za dizajn interijera će vam uštedjeti novac jer znaju gdje i kako nabaviti potreban materijal, namještaj i opremu po povoljnijim cijenama a da ne zaostaje u kvaliteti.

RAZLOG 2 - Pažljivo planiranje i trošenje novca

Unaprijed isplaniranim projektima vaš će novac potrošiti pažljivije nego što biste možda vi sami to učinili. Često se događa kako ljudi kupuju impulzivno, nepromišljeno i bez prethodnog predznanja o materijalima ili komadima namještaja.

RAZLOG 3 – „WOW efekt“

Bez potrebnog stresa, obilaska dućana, nalaska majstora, planiranja i mjerenja. Ostaje vam samo diviti se renoviranom ili nanovo opremljenom i uređenom stanu, kući ili poslovnom prostoru.

RAZLOG 4 - Ništa ne morate raditi sami

Sve brige oko planiranja, mjerenja, pronalaska majstora, pregovaranja oko cijena, nadziranja radova i traženja povoljnijih rješenja prebacujete sa svojih leđa na studio za dizajn interijera.

RAZLOG 5 – Objektivnost

Dizajneri interijera nisu emocionalno vezani za vaš prostor tako da će kad je funkcionalnost u pitanju razmišljati racionalno.

studio za dizajn interijera

RAZLOG 6 - Bogat izbor

Dizajneri imaju nevjerojatne izvore za bilo kakvu kupovinu, od namještaja, rasvjete, sitnih dekoracija do širokog kruga provjerenih majstora i izvođača radova.

RAZLOG 7 – Iskustvo

Bogato višegodišnje iskustvo daje im prednost u predviđanju svih nepredvidivih situacija kojima biste mogli imati poteškoća u samostalnom planiranju i opremanju prostora.

RAZLOG 8 – Znanje

Studio za dizajn interijera obično čini tim stručnjaka sastavljen od visokoobrazovanih dizajnera interijera, produkt-dizajnera, građevinara i strojara.

RAZLOG 9 – Optimalna rješenja

Dizajneri i projektanti interijera ponudit će vam više rješenja koja vi niste mogli ni zamisliti.

RAZLOG 10 – Težnja savršenstvu

Studiju za dizajn interijera u interesu je uvijek napraviti savršen projekt zato što je svaki projekt zapravo dio njihovog portfelja.

RAZLOG 11 – Rješenja unutar budžeta

Držat će se vašeg zadanog budžeta i naći najbolje rješenje za vaš projekt bez da prekorače limit.

RAZLOG 12 – Štednja vremena

Studio za dizajn interijera štedi vaše vrijeme koje biste potrošili na pronalaženje namještaja, obilazak dućana, kontaktiranje majstora, nadzor izvođača radova. Dok oni rade, vi se možete posvetiti sebi.

RAZLOG 13 – Savjetovanje

Savjetovat će vas o optimalnom rješenju te vam isto ponuditi unutar vaših financijskih mogućnosti.

RAZLOG 14 - Više različitih rješenja

Studio za dizajn ponudit će vam više različitih kreativnih rješenja napravljena prema vašem ukusu. Na
vama je samo da odaberete!

RAZLOG 15 - Nema grešaka

Angažiranjem studija za dizajn interijera izbjeći ćete eventualne greške u planiranju i mjerenjima.

Planirate li kupnju ili renoviranje stana, kuće ili poslovnog prostora, savjetujemo da angažirate studio za dizajn interijera i tako uštedite vrijeme i novac.